El gran viatge

Un viatge que ens mostra la diversitat d'aquest període musical: el Barroc

El trio de cordes en format de dos violins i violoncel és una formació cambrística més utilitzada en el barroc. Un format on els jocs sonors són evidents i que ens ha deixat nombroses partitures plenes d’una música meravellosa tant en les seves èpoques de plenitud com al llarg de la història. Un concert amb un recorregut pel període de la història on la música instrumental inicià el seu gran viatge de la mà de compositors plens d’una gran imaginació sonora: el Barroc.

Obres que ens mostren llenguatges molt diferents segons l’estil predominant en la seva situació geogràfica, però també ens mostren uns viatges enormes de músics d’un país a un altre creant un intercanvi d’idees i experiències ja imparable. 

Un viatge pel so delicat i galant com del barroc francès, els jocs més rítmics i potser més propers al fet natural com és el barroc italià, la personalitat pròpia del barroc bohemi i anglès, i acabant per dues meravelles del barroc alemany plenes de textures i profunditats sonores úniques.

Programa

 • Trio Sonata op1 núm2
  A. Vivaldi 
 • Trio Sonata en Sib
  F. Jiránek
 • Concerto Quinto op2
  N. Porpora
 • Le Parnasse
  F. Couperin
 • Trietto  en re m
  G. Ph. Telemann
 • Variacions Goldberg  (extractes)
  J. S. Bach
Quim Térmens – violí
Joan Morera – violí
Lluís Heras – violoncel

Contacte: info@arcattia.com

Mòbil: +34 687 85 31 04

Arcattia, trio de cordes
La vida és un viatge i viatjar ajuda a viure